- PUBLICITAT -

 

Victòria i Júlia dominen amb un clar 25 – 15 sobre Ana i Marina en un dels esdeveniments esportius més destacats de les festes, amb el suport de l’empresa castellonera AirConect.

PUBLICITAT

CN | Aida

El passat dimecres, 23 d’agost, les festes de Castelló van ser l’escenari d’una de les seues cites esportives més esperades: una partida de Raspall d’Elit Femení que va atreure l’atenció tant dels aficionats al raspall com dels ciutadans que volien gaudir de l’essència festiva.

Amb l’inici del joc a les 18.45 h, la competició va presentar a dos equips preparats per a donar espectacle. D’una banda, Victoria i Julia, que van defensar amb passió els colors rojos. De l’altra, Ana i Marina, l’equip blau, que van lluitar amb determinació fins al final.

Des del començament de la partida, es va observar una gran sintonia i compenetració entre Victoria i Julia, que van plantejar una estratègia efectiva que les va portar a dominar el marcador. Malgrat els esforços d’Ana i Marina, el joc dinàmic i precís de les primeres va ser imparable, culminant amb un contundent 25 – 15.

Aquesta victòria no només va ser un reconeixement a l’habilitat i la tècnica de Victoria i Julia, sinó també una celebració del talent femení en l’esport tradicional valencià. L’esdeveniment esportiu es va consolidar com una de les activitats del programa festiu de Castelló, reflexionant la passió de Castelló pel raspall i el seu compromís amb la promoció d’activitats esportives de qualitat durant les seues festes.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací