- PUBLICITAT -

El regidor de Cultura presenta Víctor Labrado en un col·loqui sobre “La Mestra”

CN | Aida

Ahir divendres, 16 de febrer, els amants de la literatura es van reunir a l’edifici de La Inmavi per a una trobada especial amb l’autor de “La Mestra”, Víctor Labrado. L’esdeveniment va ser introduït per Richard Garrigues, regidor de Cultura, qui va donar la benvinguda als assistents i va destacar la importància d’aquesta obra literària per al patrimoni cultural valencià.

Durant el col·loqui, Víctor Labrado va oferir una perspectiva única sobre el procés creatiu darrere de “La Mestra”, explicant com es va documentar per donar vida a la commovedora història de Marifé Arroyo. Labrado va revelar, que en un principi era part de la història, aprofundint en la seua relació personal amb els esdeveniments i personatges retratats al llibre.

Víctor Labrado i Richard Garrigues

La conversa va transcendir més enllà de la narrativa de “La Mestra”, abordant temes rellevants com la situació actual de la llengua valenciana i les polítiques lingüístiques implementades per l’anterior Govern Valencià. Es va explicar per part d’alguns assistents la implantació de les línies en valencià a Castelló i altres qüestions relacionades amb la preservació i promoció de la llengua i la cultura valencianes.

PUBLICITAT

L’interés del públic va quedar palés en un col·loqui vibrant i enriquidor, que va captivar l’atenció dels assistents fins l’últim moment. Davant de la recepció positiva, el regidor de Cultura, Richard Garrigues, va comprometre’s a organitzar un nou col·loqui per continuar explorant aquests temes tan rellevants per a la comunitat.

Així, aquesta trobada entre l’autor, Víctor Labrado, i els lectors interessats no només va parlar sobre “La Mestra”, sinó que també va obrir les portes a futures converses i reflexions sobre la cultura i la identitat valencianes.

Victor Labrado – La Mestra

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -