- INFORMACIÓ -

 

L’Andana amb Víctor Gómez Monterde, director de l’Escola de Música La Lira

PUBLICITAT

Hui ens visita l’Escola de Música La Lira, representada pel seu actual director Víctor Gómez Monterde, un xicot apassionat de la música i dels reptes, que ja fa més cinc anys que està al capdavant d’aquesta escola tan important de Castelló.

En el vídeo ens relata que està molt content i il·lusionat de formar part d’aquest projecte que des del 2016 està al capdavant amb l’ajuda de Guiller Garrigues i el gran grup de professores i professors que l’acompanyen, a més a més ens conta que l’Escola de Música La Lira és més que un col·lectiu d’aprendre música, és una família, un actiu molt important dins de la Societat Musical Lira Castellonera.

Victor ens convida a gaudir de la música, aprenent d’ella, podem fer-ho dels 3 als 99 anys, així com ens encoratja a sumar-nos aquesta gran família que és l’Escola de Música La Lira.

Si teniu alguna cosa per a contar-nos, ja sabeu que ací teniu el vostre espai per oferir allò que us agrada fer en els variats camps de les arts, ja siga recitar, interpretar una cançó, fer sonar un instrument, exposar les vostres creacions artístiques, etc. Nosaltres us facilitem la gravació, edició i publicació, si voleu participar poseu-vos en contacte amb nosaltres i veurem com concretar la vostra participació en aquest lloc, que es diu ‘l’Andana’.

- PUBLICITAT -