- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

El jugador castelloner s’imposa en una vibrant semifinal al trinquet de Bonrepos i Mirambell, consolidant les seues opcions de passar a les finals

CN | Aida

PUBLICITAT

El talentós jugador amateur de pilota valenciana, Vicente Jesús Marrahí, demostra la seua superioritat a les semifinals del Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda de 2a Categoria. Després de liderar la fase de grups amb autoritat, Marrahí no ha deixat cap lloc a la sorpresa.

Ahir, en una emocionant primera semifinal al trinquet de Bonrepos i Mirambell, Marrahí es va imposar al seu contrincant amb una victòria de 40-60 a favor de Marrahí, consolidant la seua excel·lent forma i determinació.

Amb aquest triomf, Jesús es prepara per a afrontar la propera semifinal, que tindrà lloc al trinquet de Castelló el dissabte 16 de desembre a les 15.00 hores. El seu rival serà Albert de Tavernes Blanques. Amb un avantatge substancial, Marrahí està a punt d’assegurar-se una plaça a les esperades finals, i tots els seguidors estan convidats a ser testimonis del seu joc excepcional i a animar-lo.

Des de Castelló Notícies, aplaudim l’èxit de Vicente Jesús Marrahí i l’encoratgem a continuar brindant-nos el seu espectacle característic sobre la pista de pilota valenciana. Endavant amb determinació!

- PUBLICITAT -