- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

Vicent Gilabert un castelloner a Dinamarca

Vicent Gilabert Signes és un castelloner apassionat del futbol, en concret de ser entrenador i que la seua passió i lluita pel que li agrada fer l’ha portat fins Dinamarca.

Totes la persones tenim una vertadera passió i Vicent vol ser un bon entrenador de futbol i de segur que ho aconseguirà ja que el més fonamental ho té, li apassiona aquest esport, li agrada sentir-lo i viure’l al màxim.

Vicent Gilabert Signes

En aquests moments Vicent ha aconseguit guanyar amb el seu equip el Training Academy en Ballerup Sub-19 la lliga d’hivern a Dinamarca i ha quedat en 2a posició a la lliga de primavera amb un total de 81 gols a favor i 15 en contra.

Durant la temporada 2018-2019 ha participat amb el seu equip danès a la copa Mallorca competint amb equips com el RCD Mallorca o el FC 06 Erlensee (Alemanya) quedant subcampió de la copa i obtenint el trofeu al millor entrenador del torneig.

Training Academy en Ballerup Sub-19 de Dinamarca
Training Academy en Ballerup Sub-19 de Dinamarca

Actualment treballa a Barcelona a la Training Academy en Ballerup Sub-19 (juvenils), Dinamarca, acadèmia relacionada amb el FC Barcelona i en aquests moments acaba de renovar el contracte un altre any més, on li espera un projecte molt bonic, un projecte que el durà a jugar amb el seu equip per tot el món, el primer torneig el portarà a dirigir el seu equip a Miami i altres tornejos que encara estan pendents de confirmar.

Vicent té el títol d’entrenador de nivell 2 i és especialista en la metodologia Valencia CF i la FC Barcelona Coach Academy i té la Formació Professional d’Activitats físiques i esportives, va començar a Chelsea FC foundation, Pobla Llarga, CFB Castelló i Ciutat de Xàtiva i a finals de 2018 la seu passió ha fet iniciar una aventura a Dinamarca.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací