- PUBLICITAT -

Amb una emocionant posada en escena, la comissió “País Valencià” sorprén i ens deixa moments únics en la presentació de la seua Fallera Major 2024

CN | Aida

La comunitat fallera de Castelló es va reunir amb gran expectació al Teatre Ideal dissabte passat, 20 de gener de 2024, per a viure una presentació que promet quedar marcada en la memòria de tots els assistents. La comissió de la Falla “País Valencià” va desplegar tota la seua il·lusió en un esdeveniment carregat d’emocions i sorpreses.

PUBLICITAT

Amb l’escenari engalanat, les encarregades de conduir l’esdeveniment, Gema López i Sánchez i Edurne Tudela i Llacer, van mantenir el ritme i l’expectació al llarg de la nit. Amb simpatia i elegància, van ser les responsables de presentar les figures que lideraran la comissió durant les pròximes falles de 2024.

Edurne i Gema

Àngel Barajas i Múrcia, com a president Infantil, va captivar amb la seua frescor i alegria, prometent ser un referent per als més joves de la comissió.

Àngel Barajas i Múrcia

María José Martínez i Pizarro va ser proclamada Fallera Major amb l’elegància i gràcia que la defineixen. La seua presència a l’escenari va constituir el moment més destacat d’una nit carregada d’emocions. La mantenidora de l’acte, Aida Chafes i Pizarro, cosina germana de la Fallera Major i la germana Aida Martínez i Pizarro, va ser l’encarregada d’exaltar la figura de María José amb paraules emotives i sinceres per part de les dues.

Aida Chafes i Pizarro
Aida Martínez i Pizarro

La presidenta M. José Pizarro i Salamanca, amb el seu compromís de molts anys amb la festa fallera, liderarà la comissió amb passió i dedicació.

Un moment intrigant de la nit va ser la revelació dels fallers d’honor i la Padrina de la Falla “País Valencià”. Amparo Llacer i Puertos va ser nomenada Padrina 2024, mentre que Isabel Penadés i Verche i Emilio Tortosa i Sánchez es van convertir en els Fallers d’Honor 2024.

Amparo Llacer i Puertos
Isabel Penadés i Verche i Emilio Tortosa i Sánchez

Finalitzades les presentacions, va arribar el moment d’atendre les falles convidades, així com les Falleres Majors de Castelló, Rosa Remolí Daràs i Gemma Ubeda Sauco, acompanyades per les seues Corts d’Honor. També van estar presents el president de la Junta Local, Jesús Marrahí, i l’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez Llácer.

Amb música, color i la traca final, la presentació de la Falla “País Valencià” va marcar l’inici d’una temporada plena de celebracions i moments únics. Des de Castelló Notícies, desitgem molta sort i èxits a tota la comissió en aquestes pròximes Falles 2024.

- PUBLICITAT -