- PUBLICITAT -

La Comparsa els Roders inicia un viatge cultural: Taller d’iniciació al patronatge d’indumentària tradicional valenciana

CN | Aida

La Comparsa els Roders, compromesa amb la preservació i difusió de la cultura popular, fa un pas més amb la tercera activitat del seu projecte “Ser Roder”. Els pròxims dissabtes 9 i 23 de març, de 10.30 h a 13.00 h, la seu dels Roders es convertirà en l’escenari d’un Taller d’iniciació al patronatge d’indumentària tradicional valenciana.

Aquest taller representa una oportunitat única per a explorar les arrels culturals de la nostra terra. Sota la direcció de persones expertes en la matèria, els participants aprendran els secrets dels patrons i les tècniques necessàries per a confeccionar autèntiques peces valencianes, des de faldilles a complements, com saragüells i gel·labes.

PUBLICITAT

Amb una combinació de classes pràctiques i teòriques, els assistents connectaran amb la rica història i tradició de la indumentària valenciana, alhora que posaran a prova la seua creativitat. Es donarà especial atenció als detalls que fan d’aquest vestuari una obra d’art viva, ressaltant la importància dels teixits i els acabats.

Els interessats a participar han de portar el seu propi cosidor, així com la tela o el vestit que desitgen utilitzar. Les places són limitades i les inscripcions es poden realitzar trucant al telèfon 693 27 05 25. Un viatge fascinant a través de la cultura valenciana us espera a la seu dels Roders.

#CuerpoEuropeoDeSolidaridad #Roders #SerRoder

- PUBLICITAT -