PUBLICITAT

 

La Junta Local Contra el Càncer de Castelló et demana que deixes que el RunCàncer entre a la teua casa per a continuar sumant.

RunCàncer ha preparat per al divendres 1 de maig de 2020 una cita molt especial.

Entrem a la teua casa per a continuar movent somriures, cors i esperança, amb un esdeveniment esportiu únic amb moltes sorpreses que podràs veure a partir de les 11.00 hores pel canal de YouTube de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

També podràs seguir-nos des de la pàgina de Facebook del Circuit RunCàncer – AECC València i de les pàgines de Facebook d’AECC València i AECC Alacant. I a més pots col·laborar amb un donatiu 100% solidari. Suma’t!

PUBLICITAT

Et sumes? #JoSí

Els companys i companyes de l’AECC Madrid ens passen el testimoni de #LaCarreraMásLarga per a continuar-la a València i Alacant fins aquest pròxim divendres 1 de maig amb RunCàncer a casa. Així, entrem a la teua casa a partir de les 11.00 hores per a continuar movent somriures, cors i esperança.

L’esperit de RunCàncer es fica a totes les vostres cases a través d’un esdeveniment especial retransmés a través del canal de YouTube de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, de la pàgina de Facebook del Circuit RunCàncer – AECC València i de les pàgines de Facebook d’AECC València i AECC Alacant. La jornada comptarà amb activitats per a tota la família, col·laboracions en gran, molt de moviment i molt humor. Començarem amb un calfament de la mà de les xiques de JuntesésMillor, per a seguir amb un ball de zumba amb els professionals de VivaGym. Després serà el torn dels xiquets i xiquetes amb Sanus Vitae, i acabarem amb ioga familiar i Olga Brú. Tot això, presentat pel nostre amic Jandro.

Només has d’entrar en aquests canals per a seguir l’esdeveniment. I et convidem a col·laborar amb un donatiu a partir de 5€, 100% solidari que pots realitzar ací. Amb el teu donatiu t’arribarà un dorsal virtual i un diploma d’agraïment posterior. Et sumes?

#*JoSí i tu també.

#LaCarreraMésLlarga

Fes el teu donatiu

Tota la informació en: runcancer.com/

 

- PUBLICITAT -