- PUBLICITAT -

Cap de setmana de variació meteorològica

CN | Jordi Payà

Durant tot el cap de setmana poden esperar un temps variable i poc amable. Les prediccions meteorològiques indiquen vents, temperatures fresques i algunes precipitacions, tot i que sembla que no seran ni molt intenses ni persistents.

El dissabte, en particular, s’anuncia com un dia que pot decebre les expectatives. Tot i que el mapa del temps mostra símbols de pluja per tot arreu, les quantitats esperades seran modestes, amb pocs observatoris que superaran els 10 litres. La jornada estarà caracteritzada per vent i núvols, tot i que les precipitacions seran més aviat escasses i puntuals.

PUBLICITAT

Pel que fa al diumenge, es mantindrà el vent i la presència de núvols, tot i que les precipitacions seran poc freqüents i es limitaran principalment a l’interior del territori. No s’espera cap episodi de pluja significatiu, però és probable que es produïsquen algunes gotes aïllades.

El començament de la setmana portarà un canvi en les condicions meteorològiques. El dilluns, el mestral dominarà al nord del territori, amb sol i temperatures més fresques. Tanmateix, el dimarts es preveu un alleujament del vent, deixant un dia tranquil i amb temperatures més suaus.

En resum, els ciutadans poden esperar un cap de setmana variable, amb una combinació de vent, pluja esporàdica i temperatures moderades. Així i tot, cap episodi meteorològic extrem està previst, i es preveu una millora gradual en les condicions en els dies vinents.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -