- INFORMACIÓ -

 

Tornen el vent i el fred amb ruixats al nord a primera hora

PUBLICITAT

Després d’un cap de setmana de bon solet i de temperatures suaus al centre del dia comencem la setmana amb canvi d’oratge. El vent s’ha deixat sentir durant la nit i matinada de mestral i anirà guanyant força amb el pas de les hores accentuant la sensació de fred.

Ha entrat un front que a la meitat nord del País Valencià deixarà ruixats dèbils fins a mig matí amb una cota de neu que podria baixar fins als 1.400 metres.

De vesprada farà més sol, però l’ambient es mantindrà ben fresc amb màximes que a la costa els costarà arribar als 20 graus i amb dificultat tocaran els 10 per l’interior.

Demà dimarts encara cal esperar un matí fred i ventós. Serà un dia clar i assolellat, però les temperatures es mantindran baixes, sobretot a la nit i a les zones més resguardades del vent.

Dimecres encalmarà el vent tindrem temperatures lleugerament més altes al centre del dia, i tant dijous com divendres seran dies amb poques complicacions meteorològiques, encara que els mapes de previsió donen canvis per al proper cap de setmana.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -