- INFORMACIÓ -

 

Dins de les activitats programades a ‘l’Estiu cultural’ durant el mes de juliol pel restaurant El Racó de Castelló, ahir divendres 5 de juliol de 2019 va tindre lloc un gran espectacle, el ‘Valenciana’m d’on renaixen les sendres…’ al carrer, actuacions de rondalles, rapsodes, cantadores, cantadors i dolçaina, grans músics compartint escenari amb un fons espectacular.

PUBLICITAT

Un gran esdeveniment a Castelló que barreja la poesia, la música tradicional valenciana, la tendresa i fins i tot l’humor.

Raúl Ortega és l’autor del poemari “VALENCIANA’M” aquest nom també dóna nom al seu espectacle de música, dansa i poesia. Encara que aquest espectacle està recorrent totes les comarques del nostre País Valencià, oferint una visió poètica de cada una d’elles, una interessantíssima trobada cultural que naix al cor de la Ribera Alta el que s’ha representat a Castelló té un caràcter diferenciador, el haver-se realitzat al carrer. Amb el fons del Col·legi de les ‘Monges’ i el carrer Ravalet músics, cantadores i cantadors, rapsodes, balladors de diferents punts del País Valencià van confluir a peu de carrer i ens van fer gaudir de poemes que ens evoquen la Safor o la Plana Baixa o des de la Costera a Mariola. Van ser més de dos hores d’emocions, de cants tradicionals i de balls valencians.

Els organitzadors de la par musical de la presentació van ser la Rondalla i Danses La Comarcal de Xàtiva i Manu Chafer, Pepiu i Hilario Alonso a petició de l’autor Raul Ortega.

VALENCIANA’M és un gran espectacle, ja que artistes de primera fila comparteixen escenari acompanyats de grans músics i grans versadors i versadores.

Sols ens queda felicitar el restaurant El Racó per dur aquest gran esdeveniment cultural a Castelló.

Picant ací podeu veure i baixar totes les fotos de Joanjo Puertos

Redacció CN

‘Valenciana’m’ es trasllada al carrer a Castelló – fotos

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -