- PUBLICITAT -

El centre de Salut de Castelló informa sobre la vacunació de “La Culebrilla”

CN | Aida

El Centre de Salut de Castelló ha anunciat una campanya de vacunació especial contra l’Herpes Zòster, coneguda popularment com “La Culebrilla”. La recomanació, emesa per Salut Pública, està dirigida a aquelles persones nascudes en els anys 1943, 1944, 1958 i 1959.

La vacuna contra l’Herpes Zòster és una mesura preventiva recomanada per reduir el risc de desenvolupar aquesta dolorosa afecció cutània, caracteritzada per erupcions cutànies amb similituds a una ‘culebra’, així com per evitar complicacions relacionades.

Per aquelles persones que compleixen els requisits i desitgen ser vacunades, el Centre de Salut de Castelló ha habilitat un procediment senzill. Es demana a tots els interessats que es posen en contacte amb el centre de salut trucant al telèfon 962 45 72 40.

Jeringuilla, Vacuna, Médico, Aguja

PUBLICITAT

La jornada de vacunació està programada per al pròxim 11 d’abril, de 13.30 a 14.30 hores. Aquesta campanya té com a objectiu principal protegir la salut de la població de Castelló i prevenir l’aparició d’aquesta malaltia cutània.

Els ciutadans interessats a obtenir més informació sobre la vacuna i el procés de vacunació poden consultar document de preguntes freqüents, proporcionat pel Centre de Salut de Castelló.

Preguntes
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací