- PUBLICITAT -

 

Murcianet amb Montaner guanyadors del Trofeu de Festes

CN | Valerià Benetó

Com no va poder ser dissabte, la partida final del trofeu de Festes es va celebrar ahir dilluns. Distintes coses la feien una partida especial, i allí estava un nombrós públic, que si bé no va omplir el trinquet, avant es va fer la cosa.

PUBLICITAT

Autoritats, representants de la Fundació de Pilota Valenciana, espònsor, junt amb el trinqueter feren una presentació de la partida, que esperada pel públic no tardà a començar, de roig els de la “S” Salelles II i Seve enfront dels blaus de la “M” Montaner i Murcianet.

15 per 25 fou el resultat, i el trofeu que havia de quedar en Castelló fou per al Murcianet, pogué ser tot el que va haver d’important, ja està dit, però intentaré contar la partida que no és que no tinguera història, no va tindre color.

No és que ho feren mal, però s’advertia una desconnexió als dos equips entre el de dalt i el rest, la cerca constant del ‘palquet’, alguna ‘porrà’ que altra i alguna treta no massa forta ni col·locada, així discorria la partida.

El públic els va aplaudir als dos equips per parts iguals, va agrair diversos 15 molt competits i disputats, les últimes tretes de Montaner, el fet de saber estar de Seve i l’entrega constant de Murcianet.

Els dos castelloners tant Seve com Murcianet portaven la veu cantant als seus respectius equips, però açò no va ser suficient i a la fi el triomf va ser per qui més va creure, en ell mateix, i en la victòria.

| GALERIA | Final pilota raspall festes 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací