- PUBLICITAT -

 

El dimecres 8 de setembre s’inicia la tercera temporada de l’escola de pilota organitzada pel CPV Castelloner. Afrontem aquest curs amb il·lusió i amb novetats interessants. L’esport que ens identifica com a poble té la possibilitat de seguir creixent amb l’esforç de les persones que estimen i viuen la pilota. És una oportunitat per als nostres fills i filles de gaudir d’aquesta pràctica i la seua tradició.

La Pilota Valenciana és un esport que fomenta totes les capacitats físiques (resistència, força, velocitat i flexibilitat), així com la coordinació i també valors com el respecte, la bonhomia i la socialització.

Aquest curs s’inicia amb sessions d’una hora i 15 minuts de durada, els DIMECRES I DIVENDRES a partir de les 17:00h, impartides per professorat titulat i jugadors professionals locals. Existeix la possibilitat d’una o dues sessions setmanals. La formalització de la matrícula, l’equipatge i el material són GRATUÏTS. El preu és de 15 euros un dia o 25 euros els dos dies.

Al llarg del curs es realitzen encontres amb xiquetes i xiquets d’altres escoles de pilota de forma no competitiva, així com la celebració d’activitats lúdiques que acompanyen la pràctica esportiva.

PUBLICITAT

Així que ja saps, t’esperem al trinquet de CASTELLÓ! Vine i apunta’t!!!!!

Formulari d’inscripció: www.cpvcastelloner.com

Més informació   665 90 59 67 | 605 10 90 80

Club de Pilota Valenciana Castelloner

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací