- INFORMACIÓ -

 

El dimecres 8 de setembre s’inicia la tercera temporada de l’escola de pilota organitzada pel CPV Castelloner. Afrontem aquest curs amb il·lusió i amb novetats interessants. L’esport que ens identifica com a poble té la possibilitat de seguir creixent amb l’esforç de les persones que estimen i viuen la pilota. És una oportunitat per als nostres fills i filles de gaudir d’aquesta pràctica i la seua tradició.

PUBLICITAT

La Pilota Valenciana és un esport que fomenta totes les capacitats físiques (resistència, força, velocitat i flexibilitat), així com la coordinació i també valors com el respecte, la bonhomia i la socialització.

Aquest curs s’inicia amb sessions d’una hora i 15 minuts de durada, els DIMECRES I DIVENDRES a partir de les 17:00h, impartides per professorat titulat i jugadors professionals locals. Existeix la possibilitat d’una o dues sessions setmanals. La formalització de la matrícula, l’equipatge i el material són GRATUÏTS. El preu és de 15 euros un dia o 25 euros els dos dies.

Al llarg del curs es realitzen encontres amb xiquetes i xiquets d’altres escoles de pilota de forma no competitiva, així com la celebració d’activitats lúdiques que acompanyen la pràctica esportiva.

Així que ja saps, t’esperem al trinquet de CASTELLÓ! Vine i apunta’t!!!!!

Formulari d’inscripció: www.cpvcastelloner.com

Més informació   665 90 59 67 | 605 10 90 80

Club de Pilota Valenciana Castelloner

- PUBLICITAT -