- PUBLICITAT -

 

Les tronades podran descarregar amb força a partir de migdia

Encara que l’oratge semble més estable que els últims dies, ja vos assegure que no és així perquè la DANA que ha donat pluges intenses a la meitat sud del País Valencià s’ha desplaçat cap a l’est i ja no tindrà influència en l’oratge del nostre territori, però es despenja des de França una altra DANA que serà la responsable d’afavorir la formació de tronades a partir de migdia a les comarques interiors.

PUBLICITAT

El dia ha començat amb alternança de núvols i clars, però no tardarem a veure senyals de trons per l’interior, on cap a migdia podran deixar els primers ruixats.

A mesura que avance la vesprada els núvols seran cada volta més abundants. De fet, pense que les tempestes arribaran al centre i a la costa prou actives. Les temperatures baixaran dos o tres graus respecte a les d’ahir.

Demà ens alçarem amb el cel més ennuvolat, temperatures més altes i ruixats que no tindran massa transcendència, però encara hi quedaran restes de la inestabilitat i les tronades d’aquesta vesprada-nit.

De vesprada farà més sol, pujaran les temperatures i encara que es veuran núvols d’evolució quedaran lluny del País Valencià.

El cap de setmana arriba carregat de bodes i comunions, a més de la cita electoral de diumenge, i l’oratge ens farà patir de valent, perquè dissabte la pluja afectarà de nou la meitat sud del País a partir de migdia amb ruixats que no deixaran grans quantitats, però podran ser continuats i persistents.

Hui dia les previsions diuen que diumenge haurem d’anar a votar amb paraigües a bona part del País i que dilluns començarem la setmana amb oratge inestable al sud i amb més sol al nord, on estan de mala ratxa davant la falta de pluges.

Tingueu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -