- PUBLICITAT -

No vos podeu imaginar la quantitat de gent que en pregunta per les pluges que provocarà la DANA?

CN | Jordi Payà

I com es queden de despagats quan els dic que per ací pluja poca o no res, la DANA sols afectarà el nord i el nord-oest de la Península.

Ja vos comentava ahir que les últimes hores de la primavera l’oratge seria més variable insegur, però és un poc atrevit a parlar de pluges perquè és fàcil buscar un ‘clic’ a la nostra web anunciant pluges després d’haver plogut bona cosa la setmana passada. Estem necessitats de pluja i ens agradaria rebre un nou regó abans de la calor i les calmes típiques de l’estiu…, però vos assegure que no, que no farem servir els paraigües molt els pròxims dies.

Les últimes hores de la primavera l’oratge serà més variable i insegur. Pense que les primeres pluges es registraran cap a migdia al sud i no tindran massa continuïtat perquè a migdia es trencaran els núvols i no serà fins ben entrada la vesprada quan entre per l’interior una línia d’inestabilitat donant ruixats i pot ser alguna tempesta que avançarà des de l’interior.

Oratge variable i insegur per a les últimes hores de la primavera amb ruixats i potser alguna tronada al nord. Els núvols no escamparan fins que no entrem de forma oficial en l’estiu quan falten 9 minuts per a les 11 de la nit.

Les temperatures quedaran un poc més baixes al nord i per l’interior i patiran pocs canvis a la costa o el ponent es deixarà sentir durant bona part del dia.

Divendres recuperem el sol i l’estabilitat i el cap de setmana serà fins i tot calorós.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací