- PUBLICITAT -

A partir de hui tindrem més núvols però s’espera pluja

CN | Jordi Payà

La primavera ha començat quan passaven 6 minuts de les 4 de la matinada.

I podem anunciar alguns canvis de la mà d’una DANA que es passejarà enfront de les costes de Portugal cap al Marroc… i això vol dir que no ens afectarà de ple, almenys no ens afectarà a curt termini, per això l’hem batejada com a DANA africana.

Abans de comentar les previsions vos deixe un poc d’informació sobre la primavera: la seua durada i algunes dades astronòmiques.

PUBLICITAT

Cal destacar el canvi d’hora de diumenge 31 i l’eclipsi parcial de sol del dia 8 d’abril que per a veure’l haurem d’anar a les illes occidentals de les Canàries o al nord-oest de la Península.

La prime avera ha començat amb oratge un poc més variable perquè tot i que aquest matí llueix el sol aquesta vesprada apareixeran ennuvolades per l’interior i no descarte que puga ploure dèbilment.

També notarem com refresca després d’uns dies de calor.

Demà dijous es consolida i es reforça el llevant que bufant moderat portarà núvols i pluges dèbils a la meitat sud del País Valencià a més de fer baixar encara un poc més les temperatures.

Tant divendres com el cap de setmana veurem poc el sol, però no caldrà fer ús dels paraigües perquè pluges se n’esperen ben poques.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací