- PUBLICITAT -

CN | Aida | Falla l’Almenà

Dins de la secció “Una Cosa per Contar” del nostre diari, hui tenim l’honor de presentar-vos una carta especial de Maria, Fallera Major 2023 de la Falla l’Almenà. En aquesta emotiva missiva, Maria comparteix la seua profunda connexió amb les falles i les experiències úniques que aquest món li ha brindat al llarg dels anys. Com a part del nostre propòsit de destacar les històries i vivències que configuren la vida fallera, la carta de Maria és una crida a la passió, als records i a la continuïtat de les tradicions.

Acompanyant aquesta carta, també presentarem un vídeo on Maria comparteix reflexions i moments significatius de la seua vivència com a Fallera Major. Un testimoni visual que complementa les paraules escrites, oferint-nos una visió més completa i enriquidora de la seua experiència.

Amb tota la calidesa i l’esperit faller, us convidem a gaudir d’aquesta carta única i del vídeo que ens acosta més a l’ànima de Maria, una apassionada defensora de la cultura i les emocions que envolten les falles.

Maria González Fons – Fallera Major 2023

Carta de Maria, Fallera Major de la Falla l’Almenà 2023

Benvolgut lector: Parlar de falles per a mi, és parlar de vida, una vida lligada a moments i experiències que sols un faller o fallera pot viure d’una manera molt especial. Soc fallera des de ben menuda i recorde com junt amb la resta de xiquets i xiquetes de la meua falla jugàvem al pati del nostre casal antic on no passaven les hores ni els minuts, on compartíem vivències que sols nosaltres sabem.

PUBLICITAT

Com qualsevol cosa en la vida ens anem fent majors i anem sent partícips de la vida fallera des de diferents vessants. L’any 2006 vaig ser la fallera major infantil al costat de la meua mare, any que recorde amb molta estima perquè vaig poder gaudir-lo juntament amb una de les persones més importants de la meua vida. Aquell any màgic per a tota fallera major infantil l’he pogut reviure aquest 2023 ostentant el càrrec de fallera major de la meua falla on des de la perspectiva del temps i l’experiència he pogut viure si cap de manera més intensa i especial.

No voldria acabar aquesta carta benvolgut lector sense donar la més sentida enhorabona a la fallera major 2024, sols dir-te que passes un any ple de sorpreses i que broten en tu emocions que sols una fallera major viu i jo com a fallera del foc poder viure-les al teu costat. Moltíssimes felicitats Elena!

Atentament
Maria González Fons
Fallera Major 2023

- PUBLICITAT -