- PUBLICITAT -

Especial en commemoració del Dia de la Dona

CN | Aida

“Una cosa per contar”, l’espai audiovisual produït per la delegació de cultura de la Falla l’Almenà, arriba amb un episodi especial en commemoració del Dia de la Dona. En aquesta ocasió, tenim el plaer de presentar-vos una entrevista única amb Elisa Pellicer Barberá, la primera presidenta de la Junta Local Fallera.

Elisa Pellicer Barberá

A través d’aquesta conversa emocionant, Elisa compartirà amb nosaltres les seues vivències i experiències durant els seus dos anys com a presidenta fa ara vint-i-sis anys, destacant el seu paper pioner com a dona en un càrrec fins ara reservat als homes. La seua filla, Eli Sanchis Pellicer, assumirà el rol d’entrevistadora, oferint-nos una mirada íntima sobre aquesta etapa de la seua mare.

Elisa Pellicer Barberá i Eli Sanchis Pellicer

Aquest episodi especial promet revelar els reptes, les alegries i les reflexions inspiradores d’Elisa Pellicer Barberá, una figura emblemàtica en la història de les falles de Castelló. No us perdeu aquesta oportunitat de descobrir més sobre la seua notable contribució al moviment faller, incloent-hi també la seua amiga Loles Fombuena, qui va ser una font essencial de suport durant aquell temps.

Elisa, Rigo i Eli durant la gravació a la Font Amarga de Castelló
- PUBLICITAT -