- PUBLICITAT -
CN | Aida

Benvinguts a una nova entrega a càrrec de la delegació de cultura de la Falla l’Almenà, d’«Una cosa per contar». Hui, tenim el plaer de tenir amb nosaltres a la professora de Dansa, Eli Sanchis Pellicer, per explorar la fascinant relació entre la dansa i les falles. Aquesta entrevista ens portarà a un viatge per descobrir com la dansa es converteix en un autèntic fil conductor dels esdeveniments festius, i la seua importància en el context cultural de Castelló.

Eli Sanchis Pellicer

Durant la conversa amb Eli Sanchis, explorarem com la dansa s’integra en la trama de les festes falleres, donant vida i color a cada acte i celebració. Descobrirem els secrets i les tradicions que envolten la pràctica de la dansa en el món faller, i com aquest art ancestral s’entrellaça amb la modernitat i la creativitat dels nous temps.

A través dels relats i les experiències d’Eli, entendrem com la dansa no només és una forma d’expressió artística, sinó també un símbol de comunitat i identitat. Així que uneix-te a nosaltres en aquesta fascinant conversa, mentre explorem la riquesa cultural de les falles a través del llenguatge universal de la dansa.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací