- PUBLICITAT -

Retrobant les nostres arrels Falleres: Entrevista amb Elena González Fons, Fallera Major de l’Almenà 2024

CN | Aida | Falla l’Almenà

En aquesta edició especial d’«Una Cosa per Contar», tenim l’oportunitat de parlar amb Elena González Fons, actual Fallera Major de la Falla l’Almenà per al 2024. En aquesta sincera entrevista, Elena comparteix amb nosaltres alguns moments destacats de la seua trajectòria fallera, oferint una mirada íntima a la seua relació amb les falles.

Elena, que va ser Fallera Major en l’any 2010, ens revela com va evolucionar la seua relació amb les falles des de la seua infantesa fins a convertir-se en la Fallera Major de la comissió de l’Almenà. Amb una passió evident per la festa fallera, Elena comparteix anècdotes, canvis significatius en la seua percepció de les falles i les seues experiències com a Fallera en aquesta edició tan especial.

Elena González Fons

Aquesta entrevista no només és una oportunitat per conéixer millor a Elena com a persona i fallera, sinó també per a tots els amants de les falles que desitgen connectar amb les seues arrels i la màgia d’aquesta tradició. No us perdeu aquesta reveladora conversa, que ací podeu veure.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -