- PUBLICITAT -

Maria Caldes, Ovidi Alcover, Aina Vidal, Josep Alcover, Eduardo Benetó, Rafa Estrada i Nelson Segui col·laboradors de la Nit Estelles d’Alcasser amb Pau Alabajos, Vicent Torrent i Joan Puchalt

CN | Aida

La Figuera CPV d’Alcàsser va oferir una vetlada única per commemorar la Nit Estellés 2023, amb la notable participació de convidats castelloners. Aquest emotiu esdeveniment, carregat de cultura i significat, va ser un homenatge sincer a Vicent Andrés Estellés amb una commovedora recordança de l’estimat Honorat Ros, que ens ha deixat fa un pocs dies.

L’esdeveniment va comptar amb l’entusiasme i la dedicació de Maria Caldes, Ovidi Alcover, Aina Vidal i el seu apreciat mestre, Josep Alcover de l’IES Vicente Gandia de Castelló, així com altres destacats col·laboradors com Eduardo Benetó, Nelson Segui i Rafa Estrada. En l’acte també van participar Pau Alabajos, Vicent Torrent i Joan Puchalt.

PUBLICITAT

Amb aquest tastet de la Nit Estellés, Alcàsser va reforçar el seu compromís amb la cultura i la memòria d’aquest renombrat autor, alhora que va demostrar la força i el valor de la col·laboració entre pobles.

Maria, Ovidi i Aina interpretant la Rosa de Paper de Vicent Andrés Estellés

Pau Alabajos

Vicent Torrent
Joan Puchalt
Nelson Segui
- PUBLICITAT -