- PUBLICITAT -

 

 

 

A partir de hui l’oratge serà menys calorós

A partir de hui notarem i pense que agrairem que l’oratge siga més normal. Enrere deixarem uns dies de molta calor, de massa calor, per notar com durant la nit fa més fresca i com al centre del dia no fa tanta calor.

En més d’una ocasió hem comentat que el vent determina l’oratge però sobretot el comportament de les temperatures. El ponent dels últims dies, amb l’ajuda d’una massa d’aire prou càlida, va fer pujar les temperatures a valors de ple estiu. Hui notarem com el canvi de vent a mestral (nord-oest) les temperatures baixaran més de 5-6 graus respecte als valors d’ahir a molts observatoris.

Tindrem pas de núvols mitjans i alts més compactes com més al nord i més trencats com més al sud i a la costa.

Un nou canvi en la direcció del vent demà dimecres deixarà l’ambient prou més fresc. Amb temperatures més altes al centre i per l’interior que a la costa on els vents de xaloc deixaran les temperatures entre els 20 i els 22 graus.

Dijous encararem els dies grans de les Falles i la recta final de la Magdalena amb oratge estable i temperatures un poc més altes, però sense arribar als valors de dies enrere en mantenir els vents de xaloc aportant un airet més fresquet i humit des de la mar.

A dia de hui es veuen pocs canvis per a divendres i per al cap de setmana tot i que dissabte podrien arribar a formar-se alguns núvols de tempesta al nord.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -