- PUBLICITAT -

 

Fundació Bromera presenta la 3a edició d’«Un llibre i una mocadorada per a qui més estimes» amb motiu del 9 d’Octubre

La campanya ofereix propostes i activitats per a celebrar la diada en llibreries, biblioteques, pastisseries o a l’aula

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha presentat, per tercer any consecutiu, la campanya «Un llibre i una mocadorada per a qui més estimes», amb l’objectiu d’aconseguir que se celebre la festa del 9 d’Octubre regalant una mocadorada i un llibre. Així, i amb la finalitat d’animar la gent a participar-hi, la Fundació ofereix un conjunt de propostes i activitats per a celebrar la diada en llibreries, biblioteques, pastisseries o a l’aula.

La iniciativa inclou també la publicació d’un cartell, obra dels valencians Pistacho Estudio, que s’ha fet arribar a tots els centres educatius, les biblioteques i agències públiques municipals, les llibreries i les pastisseries on se celebra l’efemèride.

PUBLICITAT

Totes les propostes de la Fundació es poden descarregar en format guia en la secció Publicacions de la web. A més, també s’hi pot accedir a un Genially, preparat per a l’ocasió, amb idees i jocs relacionats amb aquesta efemèride.

«Regalar una mocadorada o “mocadorà” a la persona estimada forma part de la tradició popular en la celebració de la diada del 9 d’Octubre a València, tot i que aquest costum ja s’està estenent a tot el territori», recorda la Fundació Bromera.

El present consisteix en un mocador de cap que embolica dolços de massapà de diferents formes i colors que representen els fruits de l’horta i es col·loquen deixant al mig dues figures més grans i principals: la piuleta i el tronador.

A més, l’entitat ha llançat, a través de Facebook, un concurs per mitjà del qual es podran aconseguir lots formats per la col·lecció de llibres «Llegir en valencià, per a salvar el món»; una bossa de tela il·lustrada per Pistacho Estudio, i un llapis i un punt de llibre plantables.

S’hi podrà participar fins al 14 d’octubre i els guanyadors es donaran a conéixer el 18 d’octubre. Les bases del sorteig es poden consultar en la pàgina de Facebook (@fundaciobromera).

- PUBLICITAT -