PUBLICITAT

 

Les ‘Pedretes del Passeig de la Felicitat’ és una bonica iniciativa d’algunes xiquetes i xiquets d’infantil del Col·legi Hernández, cada xiqueta i xiquet que participava havia de pintar una pedreta i posar-la en una ubicació, que estava situada a la Plaça Pepe Roig.

És una llàstima, que hagen desaparegut les pedretes del ‘Passeig de la Felicitat’, ja que aquesta iniciativa sols tenia la finalitat d’amenitzar els passejos i decorar les zones en les quals tants moments bons han passat i s’han divertit junts els xiquets i xiquetes, estava en una zona de la plaça on no molestava en absolut.

Per aquest motiu volem fer una crida a la ciutadania castellonera que demanen als responsables de la desaparició que les tornen al seu lloc, les xiquetes i xiquets estan molt tristos i disgustats, ells les pintaven amb molta il·lusió.

Per favor deixeu-les al seu lloc, seria molt bonic que demà les pogueren tornar a veure al mateix lloc.

PUBLICITAT

El món el fem bonic entre tots i totes!!!

Grup de mares

- PUBLICITAT -

7 Comentaris

  1. Cada dia que passa estic més sorprès del que passa i diuen que açò anava a fer-nos millor, aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

  2. Que poca feina que té la gent, en tantes coses que es poden fer, passetjar, llegir, cantar, ballar… però anar a fer mal perque sí. Molt indignada!!!

  3. La gente está serril ,no respeten res visquem en una societat malvada i gamberra, pero tot aço es falta de educació en cada casa els pares Dels qanfet aixo no els importa res.

  4. Quines pedretes més boniques.
    Segur que qui se les ha endut també
    ho pensa pensa; ojalà les torne ara que sap que se les estimeu tant.
    No pareu de fer-ne. Serem feliços d’anar-les trobant sabent que les han fet els xiquets i les xiquetes més artistes del poble.

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací