- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

Un gran concert el de Corpus, el ‘procertamen’ 2019

El dia 1 del mes sisè, donant-li importància al Certamen de València, la Lira Castellonera va actuar amb la intenció de gaudir i fer gaudir el poble.

PUBLICITAT

La primera peça que es va tocar va ser el Pasdoble Roberto Forés, peculiar, expressiu, amb un contracant suau però a la vegada provocador.

Seguidament va vindre la màgia, el contrast, la dolçor i a la vegada curiosa sonoritat d’una obra no triada que es converteix en ja desitjada. I parlem de l’obra obligada: ‘Soulful Stones’, inspirada en Gaudí i composta pel músic valencià José Suñer Ortolà.

Al remat l’Ausiàs, la Simfonia n7 dedicada a aquest poeta, falconer del rei, cavaller, amant… Obra plena de connotacions medievals en un entorn cavalleresc. Sonoritats més nobles en contrapunt d’altres més grandioses.

L’equilibri vindrà, la riquesa sonora apareixerà encara més notable i els ajusts tècnics seran més perfectes el proper diumenge 21 de juliol al Palau de la Música de València.

Gràcies al públic per estar ahí i donar-nos el seu suport.

Us volem continuar agradant.

I com deia Ausiàs: Plens de seny! Amunt Lira!!

Picant ací podeu veure i baixar les fotos del concert.

 

SM Lira Castellonera

Concert de Corpus Banda Simfònica ‘Lira Castellonera’ – Castelló 2019

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací