- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Fred i alguna sorpresa

Un amic em comentava ahir que estem «desaprofitant» el fred d’aquests dies perquè si haguera vingut amb núvols i pluja, la nevada hauria pogut ser de les bones.

PUBLICITAT

La nit ha sigut de nou molt freda, encara que en algunes zones on el cel ha quedat un poc més cobert les mínimes han pujat lleugerament, però al centre del dia la presència de núvols farà que l’ambient siga més fred. Els núvols seran més abundants de cara a la nit i de registrar-se precipitacions seran en forma de neu al voltant dels 600-700 metres.

Demà dimecres pujaran lleugerament les temperatures. Es notarà en les nocturnes, quan el cel quedarà més carregat, però caldrà estar atents a les pluges i a la neu que puga caure a primera hora al nord i a mig matí al sud, amb una cota de neu de 600-800 metres.

De vesprada escamparan els núvols i les temperatures també quedaran un poc més altes.

Però lluny de recuperar-se, les temperatures baixaran de nou dijous, ja que es deixarà sentir el vent de mestral. Només al nord podria ploure i nevar de forma puntual.

Divendres farà més sol, però no es notarà gran cosa en les temperatures i dissabte tornarà a augmentar la nuvolositat i de nou caldrà estar preparat per si la neu ens sorprén a les muntanyes del sud del País Valencià.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -