- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

El fred no ens agrada massa als valencians i menys si és tan intens com el de les últimes setmanes

A partir de hui el temps es «regularitza» un poc i els termòmetres començaran a marcar valors menys baixos. El fred es farà més suportable perquè a la nit encara baixaran prou les temperatures, però les gelades només afectaran les zones del nord i punts de l’interior. Al centre del dia i amb el vent fluix el sol condirà més i les temperatures tendiran a pujar dia rere dia.

PUBLICITAT

Oratge estable per acabar el mes de gener i pocs canvis per començar febrer, ja que potser demà tindrem alguns núvols més i al nord podran baixar lleugerament les temperatures. Però poca cosa més podrem destacar d’un oratge que serà estable a tot el País Valencià, amb temperatures una mica més altes a la nit i un poc més baixes al migdia.

L’anticicló marcarà també els dies següents i ja sabeu allò de: si la candelera riu… I podeu triar: arriba l’estiu, o l’altra versió: l‘hivern és viu, i si plora: l’hivern és fora.

En teoria queda hivern per davant, però de moment per a la recta final de la setmana les previsions donen estabilitat i temperatures més altes.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol,faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -