- PUBLICITAT -

CN | Jordi Payà

Aquest dissabte, el sol es deixarà veure poc durant les primeres hores del dia, coincidint amb l’inici de l’estiu climatològic. Al llarg del matí, s’espera que la pluja faça acte de presència al centre del territori, amb possibilitat de ruixats que podrien allargar-se fins a migdia.

De vesprada, les precipitacions es desplaçaran cap al sud, encara que es preveu que el sol torne a lluir després de les pluges.

Sargantana, rèptil saure de dimensions inferiors al fardatxo, d’uns vint centímetres de llargària, de color marró, verdós o rogenc per damunt i blanc per davall, lleuger i espantadís, que s’alimenta d’insectes i viu entre les runes i en els forats de les parets

Els ruixats d’avui avançaran de nord a sud, afectant principalment les zones costaneres. Es recomana aprofitar les temperatures suaus abans que tornen a pujar. Els termòmetres marcaran valors més ajustats a l’època, oferint un respir abans de l’arribada de la calor intensa.

Diumenge, els núvols seran abundants fins a mig matí, però ja no s’esperen més precipitacions. L’inici de la setmana es preveu estable, amb temperatures que de nou tindran tendència a anar cap amunt.

Aprofiteu aquest cap de setmana per gaudir del temps variable i prepareu-vos per a una setmana amb temperatures en augment.

Tingueu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací