- PUBLICITAT -

 

El nostre UD Castellonense es classifica com a líder en la promoció d’ascens a 3a divisió Nacional.

Primer tenim dos reptes!!!

El pròxim divendres 18 de juny l’anada a Riba-Roja, perquè el nostre equip tinga a les seues aficionades i aficionat al seu costat el club posa a disposició un autobús. La venda d’entrades i reserva d’autobús, es farà a l’estanc d’Iñaki (enfront de La Caixa) al preu de 5 € l’entrada, en taquilla del Riba-Roja serà de 10 €.

De regal els 150 primers que passen ha per l’entrada anticipada es farà entrega de banderola per a penjar al balcó.

El segon repte serà el dimarts 22 de juny, tenim el partit de torna al nostre camp a les 20.30 h, volem el camp ple animant al nostre equip.

PUBLICITAT

Qui tinga el passe de temporada, l’accés és gratuït, si ve tenim rifa de col·laboració en la taquilla. Qui traga l’entrada a partir del dilluns dia 21 de juny per anticipat, el preu serà de 5 € i els que passen a hora final per taquilla el preu serà de 10 €.

I perquè el cap de setmana siga ‘futbolero total’, el nostre equip UD B, jugarà el dissabte a les 19.30 h de la vesprada el seu últim partit de la temporada. Una temporada accidenta per la COVID, però que els jugadors han superat l’objectiu de mantenir la categoria de primera, acabant en un bon lloc a la classificació.

Estem ací, és la nostra final a casa i així anar a Xàtiva el divendres següent, a fer realitat el somni del nostre president D. Elíseo Pla Ramírez.

Fer del UD Castellonense equip de 3a Divisió!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací