INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Un any del Certamen Internacional de Música Ciutat de València, la Lira sempre fent MÚSICA.

Fa un any estàvem a l’escenari del Certamen Internacional de Música Ciutat de València fent MÚSICA!

El nostre fer fou reconegut pel públic assistent, el món bandístic i s’ha fet ressò a França, Itàlia, Hongria, Holanda i Argentina.

L’entrega de premis del Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’ es va poder seguir en directe a l’auditori Rex.

PUBLICITAT

Al matí la Societat Musical Lira Castellonera va participar en el Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’, secció d’honor, va ser al Palau de les Arts, amb el següent programa.

Roberto Forés de Ferrer Ferran (Pas-doble)
Soulful Stones de Jose Suñer (Obra Obligada)
Simfonia núm.7. Ausiàs March de Salvador Brotons (Obra Lliure)

I a la vesprada al voltant de les 20.00 h va ser l’entrega de premis a València, molta gent va poder visualitzar aquest esdeveniment en directe a l’auditori Rex i van viure el resultat, en un principi un poc despagat, però per a tot el poble la nostra Lira Castellonera era la guanyadora!!!

Molta gent acompanyàreu a la Lira en aquest dia tan important i tots els que estaven allí vam gaudir d’una extraordinària interpretació de les obres seleccionades i sobretot de l’obligada que va ser interpretada magistralment per la nostra Lira Castellonera.

#Castellópobledemúsics
#Castellóestimalamúsica
#Castellófentmúsicaimúsicsfamésde125anys

Redacció CN

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -