- PUBLICITAT -

 

Últimes entrades del musical de «La Bella i la Bèstia» a la venda en taquilla a partir de les 17.15 h, hui dissabte 10 de desembre.

El Musical infantil «La Bella i la Bèstia» a benefici de l’associació contra el càncer a Castelló

Des de la Regidoria de Cultura Festiva amb motiu de la Fira Santa Llúcia han contractat un espectacle molt famós, el musical infantil «La Bella i la Bèstia», aquest es realitzarà el pròxim dissabte 10 de desembre de 2022, al teatre Ideal de Castelló, a les 18.00 h i està a càrrec l’Escola de Dansa BallArt. L’Escola de Canals compta amb una brillant posada en escena un vestuari molt cuidat i un equip tècnic de muntatge i so espectacular.

A més a més, volem destacar que tot el que és el que es recol·lecte del Musical infantil «La Bella serà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d’utilitat pública que porta 66 anys treballant en la lluita contra el càncer. L’AECC integra malats, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d’euros compromesos en més de 250 projectes a tot l’Estat espanyol.

Podeu aconseguir les entrades a benefici de l’associació contra el càncer a Castelló del 28 de novembre al 2 de desembre, a la Casa de la Cultura de Castelló en horari de 17.00 h a 19.00 h amb un donatiu és de 3 €.

Per a tots els públics No t’ho pots perdre!!!

- PUBLICITAT -