- PUBLICITAT -

 

Els Pressupostos Participatius “Decidim Castelló” entren en la seua setmana decisiva amb les votacions molt ajustades entre les propostes ciutadanes. És el teu moment per a decidir quins projectes es realitzaran al nostre poble el pròxim any.

Així que si estàs empadronat/a a Castelló i tens més de 16 anys, registra’t en https://decidimcastello.org/ tria les tres propostes d’inversió i les tres propostes de despesa corrent que preferisques. Fes-ho ràpidament, les votacions estan molt ajustades i cada vot compta!

I recorda! Dijous que ve, 14 d’octubre de 2021, acudeix al Mercat ambulant de Castelló de 10.00 h. a 13.00 h. on et podrem ajudar a votar, a conéixer l’estat de la teua proposta o resoldre qualsevol dubte sobre aquesta fase dels Pressupostos Participatius o del Portal. Construïm Castelló juntes i junts.

Els Pressupostos Participatius “Decidim Castelló” es realitzen gràcies a la subvenció en matèria de promoció de la Participació Ciutadana que ofereix la Diputació de València junt amb la Generalitat Valenciana.

#ParticipacióCiutadana #CastellóSom #GovernObert #Votacions

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací