- PUBLICITAT -

 

Últim dia per fer la inscripció per al comerç, de la campanya «Castelló més bons que mai», aquesta és la segona edició

L’Ajuntament de Castelló i l’Associació de Comerciants de Castelló (ACC) anuncien l’obertura de la inscripció per a la campanya “Castelló més bons que mai”, que arriba per segona vegada, amb el suport de la Conselleria de Comerç i l’organització de l’ACC.

Fins al 31 de juliol, el xicotet comerç de Castelló té l’oportunitat de formar part d’aquesta iniciativa i ser inclosos en el llistat de comerços participants. Per a participar, els establiments han de sol•licitar la seua adhesió a través d’un formulari on confirmen que compleixen els requisits requerits.

L’alcaldessa Horte Gómez i el regidor de Comerç, Òscar Noguera, juntament amb el president de l’ACC, Vicent González, animen tots els comerços de Castelló a sumar-se a la campanya i aprofitar aquesta oportunitat única.

PUBLICITAT

La campanya preveu l’emissió de més de 400 bons durant setembre. Amb una inversió de 25 €, els ciutadans rebran una targeta de 50 € per gastar als comerços participants de Castelló, una iniciativa que busca afavorir l’economia local i ajudar les famílies en les seues despeses durant aquests dos mesos.

És important destacar que la campanya és possible gràcies al conveni signat entre l’ACC i l’Ajuntament de Castelló, amb el suport de la Conselleria de Comerç. Tant els negocis associats a l’ACC com els no associats seran beneficiaris d’aquesta iniciativa.

D’ací a poc, l’ACC informarà la ciutadania sobre el funcionament i com adquirir els bons, i agraeix el suport dels seus associats per fer possible aquesta campanya.

Per a inscriure’s en la campanya, els comerços picant ací poden accedir al formulari preparat per a aquest fi, i en cas de necessitar més informació podeu contactar per WhatsApp al telèfon de l’ACC 684 41 31 36.

La campanya “Castelló més bons que mai” està organitzada i dirigida per l’ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló, i és possible gràcies al treball conjunt de tots els seus associats.

Associació de Comerciants de Castelló (ACC)

#CastellóMésBons #ComerçLocal #ACC #AjuntamentdeCastelló

- PUBLICITAT -