- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

L’UD Castellonense encara un cap de setmana crucial, amb els dos equips en competició disputant partits determinants en les seues respectives lluites per mantenir-se a la Tercera Divisió RFEF i en la segona B. L’UD Femení, aquest cap de setmana no juga.

Per al primer equip, la penúltima jornada de la temporada els porta a enfrontar-se al Torrellano CF, en un encontre fora de casa que promet ser tot un repte. Amb l’objectiu clar de garantir la permanència, els jugadors de l’UD estan decidits a conquerir els tres punts en un terreny de joc complicat. Una victòria en aquest partit podria assegurar-los un altre any en la Tercera RFEF, i l’equip està concentrat en aconseguir aquest objectiu crucial.

D’altra banda, el Castellonense B es desplaça fins a l’Alcúdia Crespins per enfrontar-se al quart classificat en la seua categoria. Amb la necessitat imperiosa de sumar punts per eixir de la zona de perill, l’equip B està decidit a aconseguir una victòria que els permeta escalar posicions a la taula classificatòria i garantir la seua permanència en la categoria.

En resum, un cap de setmana emocionant s’apropa per als equips del Castellonense, amb encontres decisius que determinaran el seu futur en la competició. L’afició espera amb expectació els resultats d’aquests partits, confiant en els jugadors per aconseguir els objectius marcats i continuar endavant amb èxit. ⚪⚫⚪⚫

 

- PUBLICITAT -