- PUBLICITAT -

 

tuRegalito és el projecte de l’emprenedor castelloner Josep Fons junt amb el seu amic Jesús Beltrán, per a facilitar la vida d’aquella gent que vol fer un regal però no sap què regalar. Ja siga perquè no pot dedicar el temps que requerix haver de buscar-lo i gestionar-ho o simplemente vol un regal, o experiencia original.

Utilitzen tecnologia i estadística aplicada al procés de regalar mitjançant un algoritme informàtic que permet fer un perfil virtual de la persona a la que vas a obsequiar.

PUBLICITAT

Tecnologia aplicada a l’hora de regalar. El que realment és important és saber que vas a encertar.

Solament amb la informació que completa l’usuari en tan sols 3 minuts, l’algoritme és capaç de preparar les 3 millors propostes (bé siguen regals o bé experiències) que millor s’adapten a la persona. A més, tenen una opció de pistes per fer més emocionant el procés de regalar, ja que com ells afirmen: “el que realment és important és saber que vas a encertar”.

Jesus i Josep el dia de la innaguració de tuRegalito

Emprendre no és gens fàcil, però la pandèmia ens ha permés parar-nos a pensar.

Esta idea va nàixer en plena pandèmia, quan Josep volia tindre un detall especial amb Elena. Se li va ocórrer regalar-li unes entrades de teatre, però solament les entrades li pareixien massa simples, així que va programar uns correus per a fer més emocionant el procés de regalar. En estos correus se li anava donant pistes a Elena perquè finalment anaren al teatre i sempre firmava: tu-regalito. En acabar l’acte, va rebre un últim correu on deia que deixara un comentari positiu si li havia agradat la sorpresa. En entrar al suposat web de www.tu-regalito.com, Elena es va adonar que no existia i aleshores Josep li va contar que tot allò s’ho havia inventat per a tractar de fer-ho més emocionant. Va ser en eixe moment quan se li va encendre la pereta a Josep i va pensar: “I si açò sí que existira i pogueres sorprendre a més gent i fer que gaudiren del moment de regalar?”.

Josep Fons amb uns clients d’un dels acords

La idea estava clara, i la companyia, també.

Josep i Jesús són amics des de menuts, i tot i tindre inquietuds similars, són ben diferents. Jesús és una persona amb bones idees però que odia el procés d’haver de preparar les coses. En canvi, Josep gaudix del procés de pensar i preparar allò que després regalarà. Sempre havien somiat tindre un projecte que crearen des de zero, i ara, tenien l’oportunitat. La fórmula clau era aplicar tecnologia i gent que siga considerada “bona a l’hora de regalar”, és per això que afegiren algunes amigues que sabien bé com fer-ho per a aconseguir la seua màxima: encertar. A esta gent l’anomenen: els experts i són Belén, Rebeca, Isa i Camino, les quals proposen idees, tant per a productes com per a plans per a sorprendre a l’hora de regalar.

Una idea que s’està incubant a les millors acceleradores de start-ups.

Actualment la idea ha sigut recollida per diferents incubadores d’idees per a tractar d’assessorar-la i accelerar-la en el mercat, entre elles, els emprenedors estan en conversació amb Demium, Ufounders i Lanzadera, la incubadora de Juan Roig, propietari de Mercadona.

Regalar mai no havia sigut tan fàcil i ràpid.

Amb aquesta proposta innovadora volen arribar a molta gent, ja no només a través de les xarxes socials (Instagram: @siempreacierta_official), sinó també estan treballant per a donar este servei en empreses, per exemple per a valorar la dedicació d’un treballador o d’un client important, ja que les experiències que proposen tenen una àmplia varietat, des d’algunes clàssiques, com un passeig en barca per l’Albufera, fins a algunes més atrevides i exclusives, com una nit VIP de sopar i poker en un dels millors casinos de València, o fins i tot una cata de vins valencians a Requena o Fontanars dels Alforins. Totes estes categories es poden vore al seu web: www.tu-regalito.com dins de l’opció: “Quiero ver opciones o quiero repetir” on tenen, de segur, una opció que s’adapta als gustos de cada persona.

- PUBLICITAT -