- PUBLICITAT -

El matí comença amb un sol radiant

CN | Jordi Payà

Aquest dissabte, el matí ha començat amb un sol radiant, però les previsions meteorològiques indiquen que les tronades es formaran a primera hora de la vesprada. Les temperatures matinals, en augment gràcies al sol, afavoriran el creixement de nuvolades. Aquestes tronades inicialment descarregaran al nord i a l’interior, però amb una alta probabilitat acabaran arribant fins a la costa.

Per diumenge, es preveuen restes d’inestabilitat a primera hora del matí. No obstant això, el sol s’imposarà ràpidament i, tot i que semblarà que fa més fresca en començar el dia, el ponent farà pujar les temperatures a la franja costanera.

PUBLICITAT

Pel que fa a la setmana vinent, es presenta activa des del punt de vista meteorològic. Estan previstos ruixats i tronades fins dimecres, amb temperatures considerablement més baixes que les d’aquesta setmana. Aquesta situació exigeix estar atent als canvis sobtats i preparar-se per una setmana de variacions climàtiques significatives.

Restem a l’espera de l’evolució d’aquests fenòmens meteorològics i us mantindrem informats de qualsevol canvi destacable. Gaudiu del cap de setmana amb prudència i prepareu-vos per a una setmana vinent plena de sorpreses meteorològiques.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací