- PUBLICITAT -

Les associacions de Castelló i Manuel, La Fundació i la Mitja Galta, s’agermanen

CN | La Fundació

El Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló (La Fundació) i l’Associació Cultural Mitja Galta, de Manuel, anuncien a tots els seus membres, i al públic en general, que han organitzat una trobada d’agermanament. Esta tindrà lloc el pròxim dissabte de vesprada, dia 3 de febrer, a Manuel, on les dos associacions compartiran experiències i oferiran dos activitats culturals.

La primera és una visita al patrimoni de l’aigua de Manuel, on Rubén Galera i Hernández farà una visita guiada pel riu d’Albaida i explicarà els fets de la riuada del 30 d’octubre de 1923. I, acte seguit, l’Associació Mitja Galta completarà la ruta per a mostrar el recorregut de la Séquia Comuna de l’Énova i la importància que té esta infraestructura en el reg dels nostres pobles. El punt i l’hora de trobada serà al pont de les Salines de Manuel a les 17 h.

PUBLICITAT

La segona activitat prevista serà la presentació de les dos revistes d’estudis locals de sengles associacions. L’Associació Mitja Galta presentarà el número 46 de La Bellota i La Fundació el número 2 d’El Síndic. Ací participaran el president de l’associació castellonenca F. Xavier Martí Juan i Rubén Galera Hernández junt amb altres col·laboradors de les revistes. Este acte es realitzarà al 1r pis de la Biblioteca Pública Municipal de Manuel, a les 18.30 h.

La trobada de convivència acabarà amb un vi d’honor d’agermanament a la mateixa biblioteca, on els assistents a l’acte, o als actes, es podran conèixer i parlar de manera més distesa sobre els vincles històrics i geogràfics que compartixen els dos pobles.

- PUBLICITAT -