- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida

Amb una actuació destacada, l’equip de CPV Castelloner C, format per Carlos, Langa i Tito, es va proclamar Campió Autonòmic de Parelles de quarta C en la modalitat de Raspall en el marc del Trofeu Diputació de València 2023. La final, que va tenir lloc el diumenge 17 de desembre al Trinquet d’Alzira, va ser un espectacle d’habilitat, estratègia i passió per a aquest esport tradicional valencià.

Enfrontant-se al CPV Borbotó E, l’equip castelloner va demostrar un domini excepcional des del principi fins al final de la partida. Amb una puntuació final de 0-25, els jugadors del CPV Castelloner C van conquerir cada ronda amb precisió i determinació, assolint la victòria sense concedir cap punt al seu oponent.

PUBLICITAT

Carlos, Langa i Tito, membres destacats d’aquest equip, van exhibir la seua habilitat i cohesió com a unitat en cada llançament i moviment estratègic. La seua dedicació al joc i la seua excel·lència esportiva són reconegudes a través d’aquest triomf, que no només consolida la seua posició com a jugadors destacats de Raspall, sinó que també engrandeix el prestigi del CPV Castelloner.

Aquesta victòria en el Campionat Autonòmic de Parelles, Trofeu Diputació de València 2023, és un testimoni de l’excel·lència esportiva i l’orgull de l’equip castelloner. La comunitat i els seguidors de l’esport valencià celebren amb entusiasme aquesta victòria que destaca el talent i l’esforç continu dels jugadors en aquesta disciplina tradicional.

- PUBLICITAT -