- PUBLICITAT -

CN | Aida

La raqueta castellonera Raquel González ha brillat amb llum pròpia al Freeman Memorial Invitational a Las Vegas, Nevada. El cap de setmana va ser ple d’emocions mentre l’equip de tenis femení de l’estat d’Oklahoma competia amb determinació.

En una espectacular actuació a la final, Raquel González es va proclamar campiona, derrotant a Coco Zhao d’UNLV amb un impressionant 7-5 i 6-0. Aquesta victòria no només destaca la seua habilitat tècnica sinó també la seua perseverança i determinació a la pista.

Raquel i Míriam Gregori dues campiones castelloneres – Fotos Joanjo Puertos

L’exitosa actuació va continuar amb altres membres de l’equip. Anastasiya Komar i Ange Oby Kajuru van arribar a la final en el sorteig de dobles, demostrant la força de l’equip d’Oklahoma en totes les categories.

PUBLICITAT

Tot i els esforços de tot l’equip, González va ser l’única a conquerir el títol, però l’actuació global destaca l’excel·lència del conjunt d’Oklahoma. Aquest èxit a Las Vegas és un presagi prometedor per a la temporada, amb l’estat d’Oklahoma ansiós per acollir els números 5 i 14 dels rànquings nacionals en els pròxims enfrontaments.

Raquel col·laborant en el calendari 2024 del Centre Ocupacional Municipal ‘EL Castellet’

La castellonera Raquel González ha deixat la seua empremta en aquest torneig prestigiós i continua sent una destacada representant de l’esport del nostre poble en l’àmbit internacional. De segur que Castelló està orgullós de la seua triomfadora i espera amb interés els èxits que estan per vindre al llarg de la temporada.

Enhorabona, Raquel.

Raquel González

Font: Universitat Estatal d’Oklahoma

- PUBLICITAT -