- PUBLICITAT -

CN | Aida

El talent del futbol base castellonenc continua cridant l’atenció, i aquesta vegada, són les jugadores del Benjamí C del Club Futbol Base Castelló les que han destacat.

Ainara Ramirez Arocas, Roser Ferrandis Candel i Neus Ferrandis Candel van ser seleccionades per a participar en un entrenament especial amb el Benjamí Femení del València CF.

PUBLICITAT

Aquesta oportunitat d’entrenar amb un dels clubs referents del futbol femení espanyol no només és un reconeixement al seu esforç, sinó també una experiència enriquidora que pot ajudar-les en el seu desenvolupament esportiu.

Amb el suport de tot l’entorn del Club Futbol Base Castelló, aquestes joves promeses continuen demostrant el seu compromís amb el futbol i la seua capacitat per destacar en el panorama esportiu.

La seua participació en aquest entrenament especial no només és un motiu de satisfacció per al club, sinó també un clar exemple del potencial i la determinació de les jugadores del futur.

Des de CN, felicitem Ainara, Roser i Neus per aquesta oportunitat i els encoratgem a continuar treballant fort per assolir els seus somnis futbolístics.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací