- PUBLICITAT -

CN | Nais Roba Ìntima

Una oportunitat de negoci única es presenta a Castelló: Nais Roba Íntima, la botiga ubicada en un dels llocs més emblemàtics del poble, la plaça de l’Om, es troba en traspàs. Amb una ubicació privilegiada i una clientela fidel, aquesta és l’ocasió perfecta per a aquells que desitgen iniciar-se en el món empresarial o expandir els seus horitzons comercials.

Maria Dolores Escriva Castells, la propietària de Nais Roba Íntima, ofereix a aquells interessats l’oportunitat de continuar amb aquest negoci. Amb anys d’experiència en el sector, Maria Dolores està disposada a proporcionar tot el suport i orientació necessaris per a assegurar una transició suau i exitosa.

PUBLICITAT

El local, que s’ubica en una zona de gran trànsit comercial i amb una clientela consolidada, està disponible per a lloguer juntament amb el traspàs del negoci. Aquesta és una ocasió única per a fer realitat el somni d’emprendre en el món de la moda i la roba íntima.

Si esteu interessats en aquesta emocionant oportunitat de negoci, no dubteu a contactar amb Maria Dolores al 600 059 169. Estarà encantada de proporcionar-vos tota la informació detallada sobre el traspàs de Nais Roba Íntima i respondre a totes les vostres preguntes. Aprofiteu aquesta ocasió per a iniciar una nova etapa empresarial en un dels racons més encisadors de Castelló.

16022024-Nais Roba Intima 2024_4

Àlbum de fotos

- PUBLICITAT -