- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Un any més, l’IES Vicente Gandia celebra l’últim dia de classe, dijous 22 de desembre, el tradicional Mercat Solidari.

Anem ja per la novena edició i en aquesta ocasió els beneficis estaran destinats a l’associació Punt d’Encontre. Aquests estarà instal·lat al matí en el mercat i a la vesprada a la plaça de l’Ajuntament.

El mercat ha comptat amb la participació de tota la comunitat educativa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló i de la mateixa associació Punt d’Encontre.

PUBLICITAT
Foto: Mercat Solidari IES Vicente Gandia 2019

Aquest tipus de mercats solidaris que beneficien a una associació són una forma efectiva de promoure la justícia social i la sostenibilitat, i també són una opció atractiva per a aquells que volen fer costat aquest tipus de col·lectius. A més, aquests mercats sovint brinden una oportunitat perquè les persones compren productes originals i artesanals.

Des de CN convidem el poble de Castelló a sumar-se a la iniciativa, com ha fet any rere any, i a comprar en les paradetes els articles elaborats amb entusiasme. Segur que, entre tots i totes, donarem una alegria als d’aquest col·lectiu.

Producte mercat solidari 2020

Col·lectiu que des de fa un grapat d’anys ofereix entre altres coses suport emocional a les famílies que s’enfronten a problemes de drogodependència, sovint necessiten suport emocional i comprensió. Oferint suport a través de converses i escoltant de manera activa i comprensiva, així com proporcionant informació i recursos, ajudant a les famílies com abordar i superar aquesta malaltia com és la drogodependència. Des d’ací recordem a Domènec Múrcia el seu impulsor.

- PUBLICITAT -