- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

Tot a punt perquè José Vte. Llopis participe al Campionat del Món

Tot a punt perquè José Vte. Llopis participe al campionat del Món de trineu tirat per gossos en la seua XVIII edició.

PUBLICITAT

Els castelloners José Vicente Llopis Alcover i Jose Ramón Mascarós Lorente, ja fa mesos que estan preparant-se per a participar en el pròxim Campionat del Món de trineu tirat per gossos en la seua XVIII edició, aquest se celebrarà entre els dies 29 de Gener i 2 de Febrer del 2019 a la localitat francesa de Bessans/ Bonavia- Montblanc Alps Francesos.

Competiran en la categoria il·limitada, per tant podran ajudar-se d’un màxim de 12 gossos, la prova consisteix en superar 24 quilòmetres diaris durant 3 dies a temperatures estimades entre 15 i 20 graus sota zero, unes temperatures molt fredes, tant que el mercuri necessita dos dígits per a mostrar-se.

Competiran amb gossos de la seua propietat, de la raça ‘Alascanos’ d’edat entre 3 i 8 anys criats a Castelló i entrenats a la serra d’Énguera, als paratges de Navalón, d’on estan tretes les fotografies que acompanyen aquest article.

El paper a desenvolupar per tots dos participants serà ben diferent, ja que competirà en la pista guiant i acompanyant el trineu José Vte. Llopis, mentre que J.R. Mascarós, l’actual Campió d’Espanya en la categoria de DR4 per circumstàncies de calendari no va poder classificar-se per a competir en aquest campionat.

Aquest nou repte que realitzaran José Vte. i José Ramón és la recompensa de mols anys d’esforç d’entrenar i competir amb els seus gossos, però no sols de treball i esforç es pot arribar a aquest nivell, també fa falta l’altre tipus de suport, si pots ajudar a què aquests dos grans esportistes porten el nom de Castelló a un campionat del món pots contactar amb José Vte. Llopis al telèfon 610 988 296.

Sols ens queda desitjar-los que tinguen la millor de les sorts a tots dos i força, salut i cura per als animals amb els quals hi van a participar.

Picant ací podeu veure fotos entrenat Llopis a Navalón.

José Vicente Llopis Alcover vol agrair a Eliseo Pla, La Fiesta, Bar Califòrnia, Solo Pizza, Toscana, Tallers Galbis, Caming Carasoles, Cárnicas Benigani, Cafe Habana, Juan Tudela, Leñas Gigi, Tenda d’animalets Jonatan i Inmobiliaria Milagrin el suport donat aquest repte.

- PUBLICITAT -