- INFORMACIÓ -

 

Tot a punt per al partit de tornada de la primera fase de promoció a TERCERA DIVISIÓ NACIONAL de l’UD Castellonense, per tan sols 5 €

PUBLICITAT

El diumenge que ve, 29 de maig de 2022, a les 18 hores en el camp Guillermo Olague de Gandia, es disputara el partit de tornada de la primera fase de promoció a TERCERA DIVISIÓ NACIONAL.

Si ve el resultat és a favor nostre, donada la victòria que van obtenir pel passat cap de setmana per 1-0, les espases estan en alt, tenim a favor el gol i no rebre cap gol en el nostre camp, però també necessitem el suport de la nostra afició.

Perquè l’equip nostre es trobe com a casa, necessitem a la nostra incondicional afició, i per aquest motiu la Junta ha decidit ajudar a les aficionades i aficionat fent-se càrrec del 50% de cost de les entrades, d’aquesta manera l’afició de l’UD CASTELLONENSE pot aconseguir-les a tan sols 5 EUROS.

Per accedir al descompte caldrà adquirir-la mitjançant compra anticipada, aquesta es pot aconseguir anant a l’estanc situat enfront de ‘La Caixa’, a partir de demà dimecres 25 de maig.

A més a més en el cas que vulgueu anar en autobús, l’UD CASTELLONENSE posa a disposició de les seus aficionades i aficionats el transport d’anada i tornada, si estàs interessat en aquest servei, a la compra de l’entrada heu d’apuntar-se per a poder determinar quants autobusos són necessaris.

Totes i tots som UD
La Junta

- PUBLICITAT -