- INFORMACIÓ -

 

Tot preparat per a una nova edició del torneig de Màdel de Castelló, la Ribera Alta, el torneig pioner del Circuit

PUBLICITAT

Els poliesportius de Castelló i Beneixida i el Club de Tenis Castellonense, acolliran demà dijous dia 15 i divendres 16 de juliol de 19.30 a 00h la sisena parada del Circuit 2021.

Serà la tercera parada a la Ribera Alta, i la sisena parada de l’actual edició del Circuit Intercomarcal de Màdel. El torneig amb més història del Circuit i que genera sempre molta expectació.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran a la cita. Un total de 29 equips repartits en 4 categories diferents per intentar aconseguir el sisé trofeu del Circuit.

Els Garbonets, actuals campions de primera seran l’equip a batre. Foto: Juanjo Puertos

A continuació vos deixem l’enllaç amb els horaris del torneig.

Horaris i normativa torneig de Màdel Castelló 2021

A causa de la situació sanitària actual, des de l’organització aplicarem les mesures adoptades per les entitats municipals, i s’ha elaborat un protocol de desenvolupament que garantirà el seguiment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.

El nou rànquing de la Ribera Alta continua amb el Torneig de Castelló

El Torneig de Castelló també tindrà doble premi afegit, ja que el resultat obtingut comptarà a més del rànquing general al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta.

Després de la cita de Guadassuar, primera cita puntuable per al rànquing dels tornejos de la Ribera, els equips Amics de la Ribera i Solar Team, campions en primera i segona respectivament, es col·loquen en primera posició d’aquest rànquing.

Tio i nebot JB Publicitat intentarà a casa aconseguir el títol de segona categoria. Foto: Ulisses Ortiz

- PUBLICITAT -