INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Aquest dissabte es disputa la tornada de la semifinal del Campionat Autonòmic de Raspall al trinquet municipal de Castelló.

El passat cap de setmana es va disputar la primera partida de les semifinals del Campionat Autonòmic on el nostre club té tres equips representants.

Dissabte jugaren els juvenils Dorian i Adrián al trinquet de Castelló front el CPV la Vall un equip molt potent, els nostres van perdre per 0-25, aquesta setmana disputaran la tornada i tot i estar complicat intentaran aconseguir la remuntada i poder accedir a la final.

El mateix dia però al carrer de Gavarda l’equip de 4a Categoria format per Edu, Poveda i David, aconseguiren encarrilar la semifinal amb un 15-25 de resultat. Aquesta setmana intentaran completar fent una bona partida i poder estar definitivament a la final.

Partida al carrer de Gavarda, equip de 4a Categoria

La tornada es disputara dissabte 23 de Novembre a les 16.30 al trinquet municipal de Castelló.

PUBLICITAT

Per últim l’equip de 1a categoria format per Ricard i Guillem Sentandreu, disputaren la seua partida front l’equip CPV el Genovés on l’equip local va aconseguir la victòria per 25-15, eliminatòria que queda totalment oberta perquè es decidisca en la segona partida de semifinals que serà al trinquet de Castelló.

La tornada d’aquesta semifinal es disputarà la setmana pròxima per problemes musculars d’un dels jugadors locals.

Vos hi esperem a tots i a totes per donar ànims.

Va de bo!

- PUBLICITAT -