- PUBLICITAT -

 

Aquest dissabte 17 de juny, a les 20’00 hores tornem a tindre una cita per a gaudir del Racó de l’Art de l’institut. Al jardí central està ubicat un espai cultural a l’aire lluire, el qual busca ser un lloc obert i flexible per a persones que volen gaudir de l’art i d’altres que volen compartir el seu, siga del tipus que siga.

En aquesta ocasió la cineasta i fotògrafa Maria Sales Moragues ens presenta el projecte audiovisual Characters Without a Movie, una invitació a reflexionar sobre la realitat i la ficció, dos estats difícils de diferenciar en el moment en que vivim.

Foto «Racó de l’Art» de l’institut 2022

És també una reflexió sobre la naturalesa del llenguatge fotogràfic i cinematogràfic, a través dels formats del llibre i de la pel·lícula. És una búsqueda del punt on aquests llenguatges poden trobar-se.

PUBLICITAT

Maria ha estudiat a l’IES Vicente Gandia, continuant la seua formació a l’Universitat Politècnica de València, estudiant el Grau de Belles Arts. Acaba de finalitzar un Màster a Barcelona,on ja ha presentat el projecte que hui s’exposa.

Foto «Racó de l’Art» de l’institut 2022

Anteriorment va filmar la seua primera pel·lícula, Deambular por el pasado.

Per als dos films ha comptat amb una banda sonora original composada pel músic Aurelio Chorro Vila.

Ademés de la projecció del curtmetratge, hi ha una exposició de fotos seleccionades que pertanyen al rodatge, així com d’un llibre fotogràfic on es desarrolla la tècnica emprada per l’autora.

Foto «Racó de l’Art» de l’institut 2022
- PUBLICITAT -