- PUBLICITAT -

Jornada amb pocs núvols, ambient fresc amb vent en calma i temperatures en alça

CN | Jordi Payà

Portàvem uns dies on la dinàmica tèrmica era a la baixa, però ja vos avise que en breu la tendència serà la contrària perquè demà torna el ponent i amb ell les temperatures pujaran de nou, i tot indica que l’ascens serà notable i durador.

Pocs canvis per a hui amb un ambient ben fresc a primera hora (fred per l’interior on ha tornat a gelar), pocs núvols al cel i temperatures màximes molt semblants a les d’ahir. Al sol estarem la mar de bé perquè el vent bufarà molt fluix.

Entrada la vesprada o a última hora del dia notarem l’arribada de nou del ponent que una volta més no portarà res de bo.

PUBLICITAT

El ponent anirà bufant cada volta amb més alegria i fent pujar les temperatures que a la costa tocaran de nou els 25 graus i els 16-19 graus al nord i per l’interior.

Tindrem més núvols al cel que cap a migdia que podran deixar alguna gota solta a les comarques de ponent.

Divendres girarà el vent al mestral refrescant lleugerament l’ambient, però de cara al cap de setmana l’oratge convidarà a gaudir-lo a l’aire lliure, i als més valents fins i tot a prendre el bany. Tota una anacronia quan anem anant cap a l’equador del novembre.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -