- PUBLICITAT -

 

El dissabte 25 de març de 2023, el Teatre Ideal acollirà la presentació de la nova novel·la del castelloner Fede Puertos, titulada ‘T’espere en Santa Anna’. L’autor, que ja ha publicat tres novel·les anteriorment, serà el presentador i conductor de l’esdeveniment que començarà a les 19.30 hores.

La novel·la ‘T’espere en Santa Anna’ promet ser una obra captivadora i emocionant que mantindrà als lectors atrapats fins al final. La presentació serà una oportunitat única per conéixer a l’autor i escoltar-lo explicar sobre la seua obra i el procés de creació.

PUBLICITAT

El Teatre Ideal és un lloc emblemàtic que acull diferents esdeveniments culturals i artístics. Aquesta presentació és una oportunitat perfecta per als amants de la literatura i de la cultura de Castelló per gaudir d’una vesprada emocionant amb més que alguna sorpresa.

No us perdeu la presentació de ‘T’espere en Santa Anna’ el dissabte 25 de març de 2023 al Teatre Ideal a les 19.30 hores. Una oportunitat única per conéixer al talentós autor Fede Puertos i descobrir la seua quarta novel·la.

L’autor durant la presentació estar acompanyat per:

Fede Puertos

A principis del segle XX Santa Anna estava de moda i l’estiu de 1918 va ésser molt especial, però…
Què coneixem realment de la seua història?
Quins hostes varen passar a principis del segle XX?
Com eren?, com vivien?, com vestien?, d’on provenien?
Per a què acudien a les seues instal·lacions?
Quines històries i secrets amagaven cadascún d’ells i d’elles?
Vos abelleix descobrir-ho?
Vos convide a fer un viatge en el temps i descobrir junts una xicoteta part de la nostra història.

Portada

SINOPSIS: 

Novel·la historicoficcional basada en tot el conjunt que engloba el paratge de Santa Anna: l’ermita, el balneari, la residència, la naturalesa i moltes històries que, amb el pas del temps, es transformen en records.

“T’ESPERE EN SANTA ANNA”, abraça part les vides dels caps i dels treballadors del balneari, així com del seu entorn i de tots els hostes que estiuejaren l’any 1918. Tots tenen les seues pròpies històries, la seua feina, la seua família… però allò que mou la trama són els secrets que, a poc a poc, s’aniran descobrint.

Trobem alegria, bondat, amistat, tensió, (des)amor, enganys, corrupció i un llarg etcètera que porten al vertader clímax de l’obra: com l’enveja i l’avarícia, que junt amb un grapat de diners bruts, provoquen que la gent faça actes que marquen vides alienes.

Santa Anna 1912
- PUBLICITAT -